Zastosowanie:
Sos sojowy TaoTao posiada bardzo szerokie zastosowanie, zarówno w potrawach azjatyckich jak i daniach kuchni polskiej. Jest znakomitym dodatkiem do zup, dań smażonych i gotowanych; zwłaszcza drobiu i cielęciny. Już kilka kropel sosu sojowego TaoTao wspaniale podkreśli smak tradycyjnych potraw jak bigos lub gulasz. Doskonale sprawdza się również jako składnik marynat
Składniki: Składniki: nasiona soi (34%), woda, mąka pszenna, sól.
Typ: Płynny
"Pojemność: 1,8 l (dm?)"
Przeznaczenie: Zastosowanie:
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 30 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wielkość porcji: 100 ml
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie