Sos holenderski szczególnie dobrze komponuje się z gotowanymi szparagami, młodymi warzywami, jajkami, gotowaną rybą. Stanowi bazę do innych sosów: sos maltański, sos bearneński, sos choron, sos muślinowy Składniki: Woda, olej słonecznikowy 35%, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia modyfikowana, sól, żółtko jaj 2,2%, laktoza, aromat (zawiera mleko), ekstrakt drożdżowy, stabilizator: E452, emulgator: E472e, kurkuma, substancja zagęszczająca: E415, regulatory kwasowości: E270, E334
Sposób przygotowania: Bez gotowania
Zawartość netto: 800 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 75 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie