Stosuje się jako panierkę do mięs, ryb i warzyw. Używana również do posypywania foremek na ciasto lub pasztet (zapobiega przywieraniu). Idealna do zwiększenia gęstości i spoistości w mięsie mielonym.
Składniki: mąka ryżowa , skrobia kukurydziana , mąka sojowa , olej palmowy , jaja , syrop glukozowy , substancja zagęszczająca: guma guar ; drożdże , sól .
Stopień rozdrobnienia: Drobno rozdrobnione
Typ: Jasna
Zawartość netto: 300 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie