O'Sole Sól Peklowa Doskonała Do Mięs, Nie Do Bezpośredniego Spożycia 660 G
Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Peklowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu. Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. Sól peklowa polecana jest do domowego wyrobu wędlin.
- Dodaj do ulubionych:
- Oceń:
- Kod producenta: 5900977003354
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 4,18 zł brutto
- Rabat: 10 %
- 4,70 zł / szt.
-
660 g ( 7,12 zł za 1 kg )
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Wysyłka w 24h + czas dostawy