O'Sole Sól Peklowa Doskonała Do Mięs, Nie Do Bezpośredniego Spożycia 660 G
Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Peklowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu. Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. Sól peklowa polecana jest do domowego wyrobu wędlin.
- Watch the product:
- Manufacturer's code: 5900977003354
- Availability: Exists
-
The lowest price 30 days before the discount: 4.12 zł gross
- 4.72 zł / szt.
-
660 g ( 7.15 zł for 1 kg )
- szt.
-
Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Sól NaCl 99,5%, Azotyn sodu E 250 NaNO2 0,5%-0,6%, Substancja przeciwzbrylająca E 536.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie