O'Sole Sól Peklowa Doskonała Do Mięs, Nie Do Bezpośredniego Spożycia 660 G
Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów stosowana do peklowania przetworów mięsnych. Peklowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu. Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. Sól peklowa polecana jest do domowego wyrobu wędlin.
- Dodaj do ulubionych:
- Oceń:
- Kod producenta: 5900977003354
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 4,10 zł brutto
- Rabat: 20 %
- Cena brutto: 4,55 zł / szt. 3,70 zł / szt.
-
660 g ( 6,89 zł / 1 kg )
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
-
Szybkie płatności Blik.
Minimalna wartość zamówienia to 50 zł.
Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.