Nie ma kuchni polskiej bez chrzanu. Tradycyjny, charakterystyczny dodatek o naturalnym, ostrym smaku. Bogaty w cenne składniki odżywcze. Podawany z mięsami na zimno i na gorąco, do golonki i kiełbas, a także dań z grilla. Składniki: korzeń tarty chrzanu (60%), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, MLEKO w proszku, sól, białka MLEKA, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa, mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (pirosiarczyn sodu, zawiera siarczyny).
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie