Nie ma kuchni polskiej bez chrzanu. Tradycyjny, charakterystyczny dodatek o naturalnym, ostrym smaku. Bogaty w cenne składniki odżywcze. Podawany z mięsami na zimno i na gorąco, do golonki i kiełbas, a także dań z grilla.
Składniki: korzeń tarty chrzanu (60%), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, cukier, MLEKO w proszku, sól, białka MLEKA, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa, mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (pirosiarczyn sodu, zawiera siarczyny).
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Tak
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie