Tom yum to pikantna, rozgrzewająca tajska zupa o delikatnie wytrawnym smaku z wyczuwalnym dodatkiem trawy cytrynowej, kaffiru i galangalu. Pasta kanokwan powstała z naturalnych i świeżych ziół. Jest w 100% naturalna: nie zawiera konserwantów ani sztucznych dodatków. Składniki: cukier, sól, całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej, trawa cytrynowa, chili 11,9 %, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, galangal, liscie limonki ka r mielone, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: ekstrakt z papryki.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 400 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 96,6 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 402,6 kJ
Wielkość porcji: 30 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0,96 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 3,3 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 8,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 4,8 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 5,4 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 9,6 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 7,5 g