Liście laurowe gotowane wraz z przyrządzaną potrawą nadają jej delikatny, aromatyczny smak. Używane są najczęściej do zup, dziczyzny i potraw z ryb. Jako przyprawy używa się wysuszonych liści, pochodzących z niewielkich, wiecznie zielonych drzew laurowych. Uprawiany jest w krajach Morza Śródziemnego i na wybrzeżach Morza Czarnego. Składniki: liść laurowy
Typ: Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy: Liść laurowy
Przeznaczenie: Uniwersalna
Dla diabetyków: Tak
Zawartość netto: 100 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 56 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.