Masy krówkowe Helio powstają z najwyższej jakości składników, w oparciu o sprawdzoną, domową recepturę. Charakteryzują się doskonale słodkim smakiem krówki oraz kremową, lejącą się konsystencją – dostosowaną do domowych przepisów na ciasta i desery. Masa łatwo się rozsmarowuje; można też napełnić nią rękaw cukierniczy i udekorować desery efektownymi wzorami. Masy Helio są gotowe do użytku – nie wymagają gotowania. Składniki: Cukier, woda, mleko pełne w proszku, 0,6% spirytus, aromat.
Przeznaczenie: Do samodzielnego spożycia, masa do smarowania andrutów, masa do dekoracji ciast po upieczeniu, masa do dekoracji deserów, nadzienie do ciast pieczonych i bez obróbki termicznej.
Zawartość netto: 400 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 264 op. zb. (DU)