Koper włoski (Foeniculum officinale)
Owoc kopru
- wspomaga procesy trawienia i prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego,
- pomaga usunąć uczucie pełności i wzdęcia,
- wspiera naturalną odporność organizmu,
- wpływa korzystnie i przyjemnie na błony śluzowe gardła, strun głosowych,
- przyczynia się do ochrony komórek przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Składniki: owoc kopru włoskiego (Foeniculum officinale)
Typ: Ekspresowa
Liczba torebek: 20
Rodzaj: Ziołowa
Smak: Ziołowy
Działanie: Wzmacniająca odporność
Zawartość netto: 30 g
Parzenie - temperatura wody: Wrzątek
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Czas parzenia: 8 - 10 min
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 1,0 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 3,0 kJ
Wielkość porcji: 250 ml
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g