Cukier trzcinowy DIAMANT Dark Muscovado - doskonaly do pieczenia ciemnych ciast i piernikow. Wysmienity do przygotowywania sosow czekoladowych i toffi, egzotycznych marynat do grillowania oraz najrozniejszych dan slodko-kwasnych. Pozostała w cukrze muscovado melasa nadaje mu charakterystyczny aromat, ciemno-brazowy kolor i delikatnie klejaca, wilgotna konsystencje.
Składniki: Cukier trzcinowy
Rodzaj: Trzcinowy
Zawartość netto: 500 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 92 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 370 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1573 kJ
Wielkość porcji: 500 g
Zawartość białek: 0,5 g
Zawartość soli: 0,21 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 94,5 g