Margaryna o uniwersalnym zastosowaniu: do pieczenia, duszenia , smażenia
Składniki: oleje i tłuszcze roslinne(palmowy, rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach, kokosowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyny), sól (0,3%), aromat, barwnik (annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D). Produkt moze zawierać mleko
Rodzaj: Margaryna
Typ produktu: Naturalny
"Przeznaczenie: do pieczenia, smażenia, duszenia"
Zawartość tłuszczu: 60 g/100g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 260 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 26 g
Wartość energetyczna kcal: 540 kcal
Wartość energetyczna kJ: 2220 kJ
Wielkość porcji: 10 g
Zawartość białek: 0 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli: 0,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 60 g
Zawartość węglowodanów: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Witaminy i składniki mineralne
Witamina A: 900 ?g/100g
Witamina D: 7,5 ?g/100g