Prosto z Japonii! Historia wytwarzania sosów Yamasa sięga 1645 roku. To najczęściej Yamasę wybierają szefowie kuchni najlepszych restauracji w Tokio. Naturalnie warzony, wyróżnia się harmonią aromatu i smaku, dzięki czemu wspaniale podkreśla smak dań. Niezastąpiony do sushi. Dzięki wygodnemu dyspenserowi pozwala precyzyjnie odmierzyć potrzebną porcję. Nie bez przyczyny to ulubiony sos szefów kuchni w najlepszych restauracjach w Japonii.
Składniki: woda, SOJA, PSZENICA, sól, alkohol etylowy.
Typ: Płynny
Rodzaj sosu: Sos sojowy
Smak: Sojowy
Przeznaczenie: Dodatek do potraw
Zawartość netto: 1 l (dm?)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 88 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie