Sposób przygotowania: Kuchenka mikrofalowa
Zawartość netto: 500 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 120 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Cukry: <0,5
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Wartość energetyczna kcal: 60 kcal
Wartość energetyczna kJ: 251 kJ
Wielkość porcji: 500 g
Zawartość białek: 6,4 g
Zawartość soli: 0,44 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 2 g
Zawartość węglowodanów: 4 g