Specjalistyczna mąka pszenna przeznaczona do domowego wyrobu pizzy.
Składniki: Mąka pszenna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy spożywcze.
Rodzaj: Pszenna
Zawartość netto: 1 kg
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Cukry: 0,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Wartość energetyczna kcal: 1452 kcal
Wartość energetyczna kJ: 347 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12,3 g
Zawartość soli: 0,01 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,3 g
Zawartość węglowodanów: 71,4 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie