Pełny tradycji, jedyny w swoim rodzaju, sprawdzony i głęboki smak - niezmienny od 1964 roku. Ketchup Włocławek z naturalnych składników z dodatkiem przecierów warzywnych od zawsze nadają temu ketchupowi charakterystyczny aromat i niezapomniany smak. Smak, który z pokolenia na pokolenie przyciąga coraz więcej wiernych fanów i wielbicieli!
Składniki: pomidory (161 g pomidorów zużyto na 100 g produktu), cukier, przeciery z selera (7,3%) i cebuli (6,7%), skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy
Rodzaj: Pikantny
Zawartość netto: 200 g
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 238 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
"Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli: Nie"
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera siarczyny: Nie