E.Wedel Pawełek Duo Kokos 44g
Składniki: Czekolada biała karmelowa 29% [Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Proszek karmelowy 10% (Mleko odtłuszczone, Serwatka (z mleka), Cukier, Masło, Aromat), Serwatka w proszku (z mleka), Emulgatory (lecytyny sojowe, E476), Sól], Czekolada gorzka 27% (Cukier, Miazga kakaowa, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Tłuszcz kakaowy, Tłuszcz mleczny, Emulgatory: lecytyny sojowe i E 476, Sól, Aromat), Cukier, Mleko zagęszczone słodzone, Tłuszcz roślinny (palmowy), Syrop glukozowy, Serwatka w proszku (z mleka), Wiórki kokosowe (2,1%), Mleko pełne w proszku, Spirytus (1,6%), Substancje utrzymujące wilgoć (sorbitole, inwertaza), Aromat naturalny, Emulgator (lecytyny sojowe), Aromat. Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum 50%. Może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, zboża (gluten), jaja.
Typ: Baton
Dodatki: Z czekoladą, Z nadzieniem, Z alkoholem
Zawartość netto: 44 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 527 op. zb. (DU)
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: zawiera syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E476 Polirycynooleinian
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Emulgator
Zawiera aromaty: Tak