Baton orzechowy arachidowy w mlecznej czekoladzie.
Składniki: Orzeszki arachidowe (25%) (miazga i kawałki), Cukier, Czekolada mleczna 21% (Cukier, Tłuszcz kakaowy, Miazga kakaowa, Mleko pełne w proszku, Serwatka w proszku (z Mleka), Tłuszcz mleczny, Emulgatory: lecytyny sojowe i E476, Aromat), Tłuszcz roślinny (palmowy), Serwatka w proszku (z mleka), Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Mleko pełne w proszku, Listki waflowe (Mąka pszenna, Mąka żytnia, Olej słonecznikowy, jaja w proszku, Maltodekstryna, Emulgator: lecytyny sojowe, Substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, Sól). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%, masa mleczna minimum 14%. Może zawierać orzechy.
Typ: Baton czekoladowy
Dodatki: W czekoladzie mlecznej
Zawartość netto: 45 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 540 op. zb. (DU)
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E476 Polirycynooleinian
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Emulgator
Zawiera aromaty: Tak