Zupa błyskawiczna z nudlami sojowymi z fasoli mung,
o smaku kurczaka (łagodna) pełna smaku i aromatu, popularna
w północnym rejonie Wietnamu Ha Noi.
Składniki: nudle (82,4%): skrobia ziemniaczana, skrobia z fasoli Mung, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; baza zupy (13,8%): sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, teksturowany GLUTEN PSZENNY, suszone warzywa w zmiennych proporcjach (2,5%): szczypior, por; pieprz, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, aromat, kurkuma, barwnik: karmel, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; saszetka z olejem (3,8%): rafinowany olej palmowy, czerwona szalotka, aromaty, barwnik: karoteny; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Wietnam
Rodzaj: Instant
Smak: Kurczak
Sposób przygotowania: Zaparzać gorącą wodą
Wegetariańskie: Tak
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 44 kcal
Wartość energetyczna kJ: 184 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 0,3 g"
"Zawartość soli: 0,86 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,3 g"
Cukry: 0 g
"Zawartość węglowodanów: 9,8 g"
Ilość porcji w opakowaniu: 1 szt.