Zupa błyskawiczna z nudlami ryżowymi o smaku wołowiny (lekko pikantna) ze starannie dobraną kompozycją przypraw. Wywodzi się z południowego rejonu Wietnamu Delty Mekong i Ho Chi Minh City.
Składniki: nudle ryżowe (76,2%): skrobia ryżowa, cukier, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancja zagęszczjąca: guma guar; baza zupy (15,4%): sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; suszone warzywa w zmiennych proporcjach (5%): marchew, szczypior, kolendra; teksturowane białko SOJOWE, maltodekstryna, mieszanka przypraw, aromat, pieprz, tapioka, ekstrakt drożdżowy, hydrolizowane białko SOJOWE, substancja zagęszczjąca: guma ksantanowa; czerwona szalotka (0,8%), chili (0,6%), trawa cytrynowa (0,6%), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; saszetka z olejem (8,4%): rafinowany olej palmowy, prażona czerwona szalotka, aromaty, barwnik: ekstrakt z papryki; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.
Kraj pochodzenia głównego składnika: Wietnam
Rodzaj: Instant
Smak: Wołowina
Sposób przygotowania: Zaparzać gorącą wodą
Wegetariańskie: Tak
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 53 kcal
Wartość energetyczna kJ: 222 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 0,4 g"
"Zawartość soli: 0,87 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,1 g"
Cukry: 1 g
Zawartość węglowodanów: 10 g
Ilość porcji w opakowaniu: 1 szt.