Papryka pepperoni nadziewana serem świeżym - absolutny specjał produkowany w Austrii. Wyrazisty smak ostrej papryki połączony z delikatnym, aksamitnym smakiem świeżego sera a także oleju z przyprawami, gwarantuje rozkosz podniebienia. Papryka pepperoni to doskonały pomysł na przystawkę na przyjęcie. Zawiera 40% tł. W suchej masie sera.
Składniki: 44% olej rzepakowy, 29% ostra papryka pepperoni, 26% ser twarogowy śmietankowy min. 40% tł. w s.m. (ser twarogowy śmietankowy z pasteryzowanego mleka, sól, substancja zagęszczająca: guma guar, skrobia modyfikowana, przyprawy)
Typ (antipasti): warzywa nadziewane
Waga netto po odcieku: 140 g
Zawartość netto: 250 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 210 op. zb. (DU)
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 6,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 5,9 g
Wartość energetyczna kcal: 198 kcal
Wartość energetyczna kJ: 821 kJ
Wielkość porcji: 250 g
Zawartość białek: 4,6 g
Zawartość soli: 0,45 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 16 g
Zawartość węglowodanów: 8,5 g