Składniki: nasiona soi (26%), woda, sól, mąka pszenna, cukier, ekstrakt grzybowy (pieczarka) (0,5%).
Pojemność: 592 ml
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt halal: Tak
Produkt wegański: Tak
"Przeznaczenie: Sos sojowo-grzybowy TaoTao to doskonały dodatek do dań smażonych z makaronem i warzywami, jak również do potraw mięsnych. Jest znakomitym dodatkiem do marynat"
Rodzaj sosu: Sos sojowy
"Smak: Słony, Sojowy, Grzybowy"
Typ: Płynny
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wielkość porcji: 100 ml
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera siarczyny: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie