Syrop z agawy jest naturalnym cukrem pochodzącym z soków meksykańskiej rośliny. Dzięki swoim właściwościom słodzącym, neutralnemu smakowi oraz niskiemu indeksowi glikemicznemu stanowi zdrowy substytut cukru.
Składniki: 100% syrop z agawy.
Zawartość netto: 450 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 168 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Cukry: 79 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 320 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1360 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: <0,5
Zawartość soli: <0,01
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 80 g