Dla nas - mieszkańców Quebeku, syrop klonowy oznacza powrót do wiosny. Każdego roku na drzewach klonu nacina się korę i mocuje pojemniki, w których po 6 - 8 tygodniach gromadzi się ściekający sok. Schłodzony staje się słynnym syropem klonowym. Pierwsza degustacja tego cennego "Daru Natury" następuje podczas organizowanych w lasach Przyjęć klonowych, a reszta rozlana w butelki trafia do was! Rozkoszuj się smakiem syropu klonowego podając go z jogurtem, mlekiem, naleśnikami, sałatkami owocowymi oraz jako dodatek do ciast. Składniki: Czysty syrop klonowy.
Zawartość netto: 150 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 216 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie