Owocowa Rapsodia Jeżyna
Składniki: jeżyna (51%), zagęszczony sok ( winogronowy i daktylowy), sok cytrynowy, substancja żelująca : pektyny.
Rodzaj: Konfitury
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 216 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 45 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 215 kcal
Wartość energetyczna kJ: 914 kJ
Wielkość porcji: 284 g
Zawartość białek: 0,6 g
Zawartość soli: 0,03 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów: 52 g