O wyjątkowości golonki stanowi doskonale dobrany bukiet aromatycznych przypraw oraz suszone warzywa. Szczególnie dobrze smakuje podana z piwem, bo nie od dziś wiadomo, że mało co do siebie pasuje tak jak te dwa rzeczone produkty.
Składniki: mięso z golonki wieprzowej 79%, skórki z golonki wieprzowej 10%, woda, sól, cukier, przyprawy (w tym pieprz czarny grys 0,07%), warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, pasternak, czosnek, natka pietruszki, papryka, pomidory), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’-rybonukleotydy disodowe, substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma, stabilizatory: trifosforany; hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, skrobia, błonnik pszenny (bezglutenowy), białka mleka łącznie z (laktozą)
Technika utrwalenia: sterylizacja
Zawartość netto: 280 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Może zawierać
Żyto i produkty żytnie: Może zawierać
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Tak
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera siarczyny: Nie