Sosy chili GOONG to wysokiej jakości sosy produkowane w Tajlandii z czerwonych papryczek chili. Charakteryzują się słodko-pikantnym smakiem
o wyjątkowych walorach aromatycznych
Składniki: woda, cukier 30%, czerwona papryka chili 16%, czosnek, skrobia z tapioki, regulator kwasowości: kwas octowy, sól, stabilizator: guma ksantanowa, sukraloza
Pojemność: 175 ml
Przeznaczenie: do spożycia
Rodzaj sosu: Chili
Smak: Słodko-pikantny
Typ: Płynny
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera barwniki: Tak