Gulasz angielski, to najbardziej popularna i uznana konserwa mięsna. Naturalny, delikatny smak, aromat użytych przypraw oraz wysokiej jakości mięso wieprzowe podkreśla jakość produktu.
Składniki: mięso wieprzowe (71 %), woda, skrobia modyfikowana, sól spożywcza, stabilizatory: difosforany, pieprz biały, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, maltodekstryny, aromat naturalny (z soją i mlekiem), przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250
Zawartość netto: 290 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Tak
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Tak
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Tak