Gulasz angielski, to najbardziej popularna i uznana konserwa mięsna. Naturalny, delikatny smak, aromat użytych przypraw oraz wysokiej jakości mięso wieprzowe podkreśla jakość produktu.
Składniki: mięso wieprzowe(71 %), woda, skrobia modyfikowana, sól spożywcza, stabilizatory: difosforany, pieprz biały, maltodekstryny, aromat naturalny (z soją i mlekiem), przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250
Zawartość netto: 160 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 165 kcal
Wartość energetyczna kJ: 688 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 13 g
"Zawartość soli: 2,3 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 11 g
"Cukry: <0,5"
"Zawartość węglowodanów: 3,5 g"