Sauerteigbrot- chleb na zakwasie BEZGL. 240 g

Bezglutenowy chleb na zakwasie. Ma piękną i chrupiącą skórkę. Wystarczy dodać swoje ulubione dodatki – wędlinę lub ser, warzywa i sos. Wyjdzie przepyszna kanapka w sam raz na śniadanie, lunch czy kolację.
  • Cena brutto: 16,47 zł / szt. 15,69 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: IT
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 924/220
Tłuszcz: 3.7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0.5 g
Węlowodany: 38 g
w tym cukry: 5.3 g
Błonnik: 8.9 g
Białko: 4.1 g
Sól: 1 g