Jest to pasta wykonana z wysokiej jakości chrzanu przy użyciu unikalnej metody stworzonej przez firmę. Oprócz nadania smaku typowym potrawom kuchni japońskiej (sushi, sashimi czy soba), pomoże również uatrakcyjnić smak wielu otraw europejskich.
Składniki: chrzan 31,7 %, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, olej ryżowy, sól, dekstryna, wasabi Japonica w proszku 4,5 %, skrobia, woda, aromaty , kurkuma, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, barwnik: E 133.
Zawartość netto: 43 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 320 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Tak
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie