Węgierska pasta paprykowa ostra.
Składniki: woda, węgierska papryka marynowana 18%, sól 12%, koncentrat pomidorowy, papryka suszona, papryka chilli suszona, ocet spirytusowy, substancja zagęszczająca - skrobia kukurydziana, ekstrakt papryki, regulator kwasowości - kwas cytrynowy.
Pojemność: 200 ml
Rodzaj sosu: Pikantny
Smak: Ostry
Przeznaczenie: Doskonała do potraw kuchni południowej, gulaszu, leczo, bigosu, zupy rybnej.
Zawartość netto: 190 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 416 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 20 kcal
Wartość energetyczna kJ: 86 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 0,2 g
Zawartość soli: 12 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,1 g
Zawartość węglowodanów: 3,5 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie