Koreczki bankietowe. Pikle warzywne.
Składniki: woda, papryka, pieczarki, cebulka, kukurydza mini kolby, ogórki, cukier, ocet winny, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Rodzaj: W zalewie, Konserwowe, W occie
Zawartość netto: 320 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 120 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 210 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 5,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 39 kcal
Wartość energetyczna kJ: 166 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 0,9 g
Zawartość soli: 0,65 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 7,1 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie