Fasola biała konserwowa.
Składniki: Fasola biała, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Rodzaj: Konserwowe
Zawartość netto: 400 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 240 g
Pojemność: 425 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 260 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 100 kcal
Wartość energetyczna kJ: 424 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 5,8 g
Zawartość soli: 0,75 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,4 g
Zawartość węglowodanów: 16,8 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Tak
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie