AJVAR - pasta paprykowo - bakłażanowa ostra.
Składniki: papryka 82%, bakłażan 10%, papryka ostra 3%, olej słonecznikowy, sól, ocet spirytusowy, czosnek.
Rodzaj: Pasta, Smażone
Zawartość netto: 300 g
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 210 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g