Ketchup Premium sycylijski to pewniak na pizzy. Idealnie zbalansowana kwasowość, słodycz i pomidorowość to gotowy przeps na perfekcyjny sos do pizzy. Co w środku? Aż 232g pomidorów na każde 100g ketchupu z dodatkiem octu jabłkowego i soli himalajskiej. Spróbuj! Polubisz. Roleski.
Składniki: pomidory (232g na 100g ketchupu), cukier trzcinowy, ocet jabłkowy (8%), sól himalajska (2,3%), przyprawy (0,4%).
Frakcja materiałowa: Drewno
Kraj pochodzenia głównego składnika: Spoza Unii Europejskiej
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Cukry: 25 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1
Wartość energetyczna kcal: 120 kcal
Wartość energetyczna kJ: 510 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 1,9 g
Zawartość soli: 2,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): <0,5
Zawartość węglowodanów: 27 g