Gotowe danie z warzyw i tuńczyka. Sałatka z komosą ryżową i tuńczykiem Rio Mare to zdrowa i pożywna przekąska do pracy i szkoły.
Składniki: komosa ryzowa biała i czerwona w zmiennych proporcjach 28%, tuńczyk**23%, olej kukurydziany, ciecierzyca 8%, marchew 6%, papryka czerwona 6%, zielona fasola szparagowa 5%, groszek 3%, cebula 3%, pomidor 1%, sól, naturalny aromat rozmarynu, olej słonecznikowy. Może zwierać gluten. **Euthynnus (Katsuwonus) pelamis.
Sposób przygotowania: Bez gotowania
Zawartość netto: 160 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 55 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 160 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera siarczyny: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie