Połączenie tuńczyka najwyżej jakości z wyselekcjonowanymi składnikami.
Pasztet z tuńczyka z oliwkami dla miłośników śródziemnomorskich smaków.
Składniki: Tuńczyk* 40%, woda, olej kukurydziany, oliwki 14%, skrobia ryżowa, sól, aromaty, zagęszczacz: guma karbowa, substancja żelująca: agar-agar
Technika utrwalenia: sterylizacja
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Orzechy: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 206 kcal
Wartość energetyczna kJ: 854 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 11 g
"Zawartość soli: 1,5 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 17 g
"Cukry: 0,5 g"
Zawartość węglowodanów: 2 g