Kasza bulgur jest otrzymywana z gotowanych, wysuszonych i gniecionych ziaren pszenicy durum - najbardziej wartościowej odmiany pszenicy.
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 12 g
"Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 7,8 g"
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
"Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 2,3 g"
Zawartość węglowodanów w porcji: 63 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 332 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 332 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1405 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1405 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 12 g
"Zawartość błonnika: 7,8 g"
Zawartość soli: 0 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,5 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,4 g"
"Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 1,5 g"
"Cukry: 2,3 g"
Zawartość węglowodanów: 63 g
Wartość energetyczna kcal (energia): 17 %RWS
Zawartość białek (ogólnie): 24 %RWS
Zawartość soli (ogólnie): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry): 3 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 24 %RWS
Ilość porcji w opakowaniu: 20 szt.
Zawartość błonnika (ogólnie): 0 %RWS