Purella Superfoods Jagody Acai Bio 21G

Jagody acai to owoce amazońskiej rośliny. Właściwości tych ciemno fioletowych kuleczek od pokoleń doceniali rdzenni Indianie. Teraz i Ty możesz urozmaicić swoje menu tym egzotycznym składnikiem.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Kod producenta: 5903246561654
  • Dostępność: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 8,70 zł brutto
  • Czas realizacji: 2 dni
  • 9,57 zł / szt.
  • 21 g ( 455,71 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: acai bio 70%, tapioka bio 30%.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 10 - 25 °C

Zawartość netto: 21 g
Źródło błonnika pokarmowego: Tak
Bez dodatku cukrów: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Niska zawartość sodu/soli: Tak
Produkt wegański: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 504 op. zb. (DU)
Zawiera naturalnie występujące cukry: Tak
Zawiera [nazwa składnika odżywczego lub innej substancji]: wapń
Produkt naturalny: Tak

Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie

Wartość odżywcza
Cukry: 1,4 g
Ilość porcji w opakowaniu: 7 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 8 g
Wartość energetyczna kcal: 2855 kcal
Wartość energetyczna kJ: 34 %RWS
Wielkość porcji: 3 g
Zawartość białek: 8 g
Zawartość białek (ogólnie): 16 %RWS
Zawartość soli: 0,04 g
Zawartość soli (ogólnie): 1 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 40 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 48 g
Zawartość węglowodanów: 47 g
Zawartość węglowodanów (cukry): 2 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 18 %RWS
Witaminy i składniki mineralne
Potas: 791 mg/100g
Wapń: 224 mg/100g
Witamina A: 767 ?g/100g
Żelazo: 3,92 mg/100g