Sposób przygotowania: Patelnia
Zawartość netto: 480 g
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Źródło białka: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Produkt wegański: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 2,6 g
Ilość porcji w opakowaniu: 2 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Wartość energetyczna kcal: 46 kcal
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 112 kcal
Wartość energetyczna kJ: 195 kJ
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 468 kJ
Wielkość porcji: 240 g
Zawartość białek: 2,5 g
Zawartość białek (ogólnie): 13 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 6,1 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 3,9 g
Zawartość soli: 0,93 g
Zawartość soli (ogólnie): 37 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 2 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 5 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 3,5 g
Zawartość węglowodanów: 6,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry): 7 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 6 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji: 16 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 6,3 g