Pasztet drobiowo - wieprzowy z wątrobą gęsią.
woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 22,1 %, wątroba z kurcząt 9,3%, skóry z kurcząt 8,1%, tłuszcz wieprzowy 7%, kasza manna (z pszenicy), sól, białko sojowe, warzywa suszone (cebula, marchew, pietruszka, por), przyprawy, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka (z mleka), cukier, maltodekstryna, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt drożdżowy, błonnik grochu, substancja konserwująca E250.
Technika utrwalenia: sterylizacja
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 299 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Żyto i produkty żytnie: Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne: Nie
Owies i produkty owsiane: Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych: Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan: Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego: Nie
Pistacje i produkty pistacjowe: Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia: Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g