Wypróbuj oryginalne płatki papieru ryżowego do przyrządzania tradycyjnej wietnamskiej potrawy „Nem-Sajgonki”. Jednym z najbardziej rozpowszechnionych w Polsce dań orientalnych są sajgonki - specjalność kuchni wietnamskiej. Do przyrządzenia sajgonek potrzebny jest właśnie papier ryżowy Tao Tao. Są to cienkie, okrągłe placki z mąki ryżowej. W kuchni polskiej papier ryżowy TaoTao można stosować do przygotowania ciekawych odmian krokietów, gołąbków lub naleśników.
Składniki: mąka ryżowa (99,5%), sól.
Zawartość netto: 300 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie