Peranzana to włoska odmiana oliwek stołowych, charakteryzująca się lekko wydłużonym kształtem oraz łatwo oddzielającą się pestką.
Wyróżnia się wyjątkowym smakiem z kwaskowatą nutą. Sprawdzi się zarówno jako przekąska jak i dodatek do dań.
Składniki: oliwki*, sól, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia (1%)*, regulator kwasowości: kwas mlekowy. (*) z upraw ekologicznych.
Zawartość netto: 150 g
Dla diabetyków: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 160 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie