Składniki: Ryba- śledź, olej roślinny, ocet spirytusowy, sól
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 204 op. zb. (DU)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Clupea harengus
"Obszar połowu (FAO): Północno-zachodnia część Oceanu Atlantyckiego, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie"
Produkt medyczny / Produkt akcyzowy: Nie dotyczy
Technika utrwalenia: sterylizacja
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Alergeny:
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie