Mieszanka do wypieku brownie z kakao i cukrem kokosowym 290 g

Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni bez termoobiegu. Niewielką tortownicę lub formę do pieczenia (np. 20 cm x 20 cm) wyłóż papierem do pieczenia lub natłuść i posyp mąką. Do głębokiej miski wlej ok. 13 łyżek oleju i 100 ml wody. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Wylóż masę na blachę. Włóż do piekarnika na środkowy poziom i piecz około 20-25 minut..
  • Cena brutto: 14,83 zł / szt. 14,12 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: cukier kokosowy* (37%), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9%), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7%) (cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), len mielony*, proszek do pieczenia bezglutenowy* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winian potasu, węglan sodu)) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 1818 kJ/ 436 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3 g
Węlowodany: 46 g
w tym cukry: 24 g
Błonnik: 2.4 g
Białko: 4.4 g
Sól: 0.3 g