Makarony ryżowe GOONG produkowane są z mąki ryżowej i wody. Nie zawierają glutenu ani cholesterolu, są półprzezroczyste o lekko białym zabarwieniu. Mają delikatny smak oraz niebywałą zdolność wchłaniania zapachów i smaków warzyw, mięs czy owoców morza. Wspaniale komponują się z rybami, grzybami i aromatycznymi sosami. Polecane są osobom na diecie redukcyjnej, walczącym z nadwagą, a także chorym na celiakię. Składniki: Mąka ryżowa 87,5%, woda, sól
Rodzaj: Wstążki
Typ: Ryżowy
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (pierwszego rzędu): Zgrzewka
Typ opakowania drugiego rzędu: Karton tekturowy
Zawartość netto: 200 g
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie