Makaron ryżowy to podstawa kuchni tajskiej Czas na 10mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie nitki. Wypróbuj szerokie wstążki. Równie łatwe w przygotowaniu.
Niezbędny w przygotowaniu tajskiej potrawy Pad Thai.
To także wyśmienity składnik zup oraz wielu dań mięsnych i wegetariańskich.
Składniki: mąka ryżowa 96 %, skrobia modyfikowana, sól
Typ: Ryżowy
Rodzaj: Wstążki
Zawartość netto: 200 g
Produkt bezglutenowy: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 105 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 346 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1496 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 7,2 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 79 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Inne informacje
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera fosforany: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie